U bent hier: Homepage

Homepage

Welkom op mijn Nederlandse site 

Deze site is gewijd aan de schepen van BornholmerFærgen en al haar voorgangers te weten: Bornholmstrafikken AS, Bornholmstrafikken en de Dampskibsselskabet paa Bornholm af 1866.

roenne_havn.jpg

Op de site vindt u een ruim 1100 foto's van schepen van Bornholmer-Færgen, Bornholmstrafikken AS, Bornholmstrafikken en de Dampskibsselskabet paa Bornholm af 1866, de Østbornholmske Dampskibsselskab, Bornholms Fragtrute, alsmede foto's van dienstregelingen, scheepsmodellen, overige passagiersschepen en cruiseschepen rond Bornholm. Verder foto's van havens waarop de desbetreffende maatschappijen hebben gevaren.

Deze webcambeelden zijn beschikbaar gesteld door Rønne Havn A/S. Klik op de link om de actuele weergegevens in de haven van Rønne te zienDruk op F5 om te verversen.
(Webcamfoto's zijn eigendom van Rønne Havn A/S en mogen niet op andere sites worden gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van Rønne Havn A/S)

Bornholmerfærgen onderhoudt veerdiensten tussen Rønne op Bornholm en Køge op Sjælland, Ystad in Zuid-Zweden en Sassnitz op het Duitse eiland Rügen.
De vloot van Bornholmerfærgen bestaat momenteel uit 4 schepen: de Povl Anker (1978), de Villum Clausen (2000), de Hammerodde (2005) en de in juni 2011 in de vaart genomen Leonora Christina.

povl_anker_nye_farve.jpg
Povl Anker in de nieuwe kleuren. 23 november 2012  (Foto: Færgen) 

leonora_christina.jpg
HSC Leonora Christina tijdens één van de proefvaarten. (Foto: Austal)


HSC Villum Clausen bij het verlaten van de haven van Rønne 29-07-2006 (Foto: Bert Smit)

hammerodde_ny_farve.jpg
MS Hammerodde in de nieuwe kleuren van 2013 (Foto: Bjørn Bjørnsen)

© www.netnoord.nl 1999 - 2017

Powered by CMSimple_XH | Template: ge-webdesign.de | test (X)html | test css | Inloggen |  - - - By CrazyStat - - -