Homepage
 

Homepage


Geachte spelers en ouders,

Zoals al eerder vermeld doen wij op zondag 14 juni onze afsluiting van het seizoen! Het belooft een leuke en gezellige dag te worden. Tot op heden hebben we het programma nog niet vermeld, en dit zullen we ook niet doen. Wel geven we een paar hints:

9.45 verzamelen spelers bij ingang van het hek bij GVAV (je hebt een fiets nodig)!!! Deze activiteit is alleen voor de spelers en de begeleiding (wat nodig hebben is: handdoek, schone kleren)

13.30 verwachten we de ouders op het sportpark. Voor zowel spelers als ouders is nodig om een sportoutfit te hebben en handdoek en schone kleren voor na afloop

16.00 gaan we met zijn allen gezellig een hapje eten (denk hierbij aan dat het eten door ons verzorgd wordt, maar dat er van ons budget ook wel wat drinkerij vanaf kan, maar neem zelf wel even wat centen mee)
Tussendoor zullen spelers en begeleiding in het zonnetje worden gezet,
De verwachting is dat we rond 19.00 uiterlijk klaar zullen zijn en zal het seizoen er officieel op zitten.
Ik hoop jullie (spelers, begeleiding, ouders, broertje en zusje) allemaal te mogen begroeten op zondag 14 juni aanstaande.

Arjen Laferte


Onderstaand bericht is alleen bestemd voor D1 seizoen 2009-2010 

Samen met andere sportverenigingen uit Groningen gaan we deelnemen aan de sportdag op 13 juni in Oldenburg. Deze dag is de start van een samenwerking op het gebied van sport tussen de gemeente Groningen en de Duitse stad Oldenburg. Het doel van de sportdag is om kennis te maken, om van elkaar te leren, samen te sporten en uiteindelijk misschien zelfs te gaan samenwerken. De deelnemende verenigingen uit Groningen zijn GVAV Rapiditas, Circus Santelli,
V & S Groningen en de Groninger Cricket Club.

Gezamenlijk zullen we zaterdagochtend vertrekken richting Oldenburg en daar rond 09.00 uur aankomen. Vervolgens gaan we met de Duitse vereniging van dezelfde tak van sport mee om samen te trainen of een wedstrijd/toernooi te spelen. Tussen de middag wordt er een lunch verzorgd door de Duitse gastvereniging. Aan het eind van de dag sluiten we af door gezamenlijk te eten en onze ervaringen uit te wisselen. Rond 21.00 uur zullen we terug zijn op Kardinge in Groningen. Het tijdschema ziet er als volgt uit:

07.15 uur - Verzamelen op parkeerplaats Kardinge. Hier zullen 2 Arriva
                  bussen klaar staan. Wanneer u met de auto komt, parkeren is gratis.
07.30 uur - Vertrek naar Oldenburg.
09.00 uur - Aankomst Oldenburg (Weser Ems Halle).
10.00 uur - Sporten bij Duitse vereniging.
17.00 uur - Centrale afsluiting van de dag inclusief eten.
19.30 uur - Vertrek naar Groningen.
21.00 uur - Aankomst Groningen (parkeerplaats Kardinge).


 

 Welkom om de website van GVAV Rapiditas D2 seizoen 2008 - 2009

GVAV Rapiditas komt dit jaar wederom uit in de Hoofdklasse B
Zittend vlnr: Rubinho Akudaman, Frank Hofstede, Carmen Brouwers, Freek Hartman, Xander Wubbolts en Youri ter Arkel. Middelste rij vlnr: Peter vd Slot [assistent-trainer], Bram Hindriks, Maikel Woltjer, Matthijs Smit, Rob Lemstra, Delano Goeree en Arjen Laferte [hoofdtrainer]. Achterste rij vlnr: Bert Smit [teammanager], Thijs Hofstede, Bryan Kluter, Kas Feenema, Kevin Paapst en Henk ter Arkel [teammanager], op de foto ontbreekt Tyson dos Santos.

 
 
GVAV - Rapiditas D2 Seizoen 2008-2009
 
Home